Μεταφορικά κόστη

Γενικές Πληροφορίες:

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με την ACS COURIERS.

Η υπηρεσία αντικαταβολής ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ σε όλες τις αποστολές.

Παραγγελίες άνω των 40 ευρώ:

Για παραγγελίες από 40€ και άνω, τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Παραγγελίες κάτω των 40 ευρώ:

Η χρέωση για παραγγελίες κάτω των 40 ευρώ είναι:

 Για αποστολές ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ : 2,9 ευρώ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ 

Λοιπές παρατηρήσεις:

Δεν αναλαμβάνουμε αποστολές στο εξωτερικό και ως εκ τούτου ο πελάτης θα πρέπει να φροντίσει ο ίδιος για την παραλαβή και αποστολή σε άλλη χώρα.

Το κόστος αποστολής προϊόντων σε περιοχές που θεωρούνται δυσπρόσιτες υπολογίζεται βάσει του τιμοκαταλόγου της μεταφορικής εταιρείας και προηγείται συνεννόηση με τον πελάτη.

Όλες οι ανωτέρω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο που έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας. Εσείς δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας έχει πάρει το δρόμο της.

Σας παρέχεται η δυνατότητα να επιλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί για την παραγγελία σας θα είναι απόδειξη λιανικής πώλησης ή τιμολόγιο πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Δ/νση Έδρας και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες

Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας ο πελάτης θα πρέπει να μας επιστρέψει το προϊόν στην αρχική του συσκευασία με δικά του έξοδα εντος 14 ημερών από την παραγγελία και θα του επιστραφεί και το ποσό του πλήρωσε για το προιόν αλλά και το ποσό μεταφοράς που ίσως πλήρωσε για να του αποστείλουμε το προιόν.